AUTODOC FORUM / Συζητήσεις για ανταλλακτικά με βάση τη μάρκα / WYNN’S / Τα σχόλια για τον κατασκευαστή WYNN’S

Επιστροφή στα θέματα

Τα σχόλια για τον κατασκευαστή WYNN’S

  • @Whatier Sep 22, 2020
    Μέλος
    Οι φίλοι μου χρησιμοποιούν  προιόντα WYNN’S, και είναι πολύ ευχαριστιμένοι και μου πρότειναν. Τι μπορείτε να πείτε για αυτά τα πρόσθετα και τον κατασκευαστή, ο οποίος θα πει  τη γνώμη του και ίσως κάποιος θα μοιραστεί το αποτέλεσμα της χρήσης προιόντων
    Απάντηση

    Ξεκίνησε

    22.09.20

    Τελευταία απάντηση

    25.09.20

    Απαντήσεις

    3

    Προβολές

    216

  • @Losed1990 Sep 23, 2020
    Μέλος
    Πρόσθετο καυσίμου ντίζελ WYNNS 0.25L Supremium Diesel (κομπλέ). Εξαιρετικό πράγμα, κανένα καυσαερικά καταστάλαγμα. Το καύσιμο ιδανικό, χρισιμοποιώ όλη την ώρα.
    Απάντηση
  • @Andrephy Sep 24, 2020
    Μέλος
     Συνιστώ να έχετε τη συνήθεια να ρίχνετε wynns WDA πριν από κάθε ανεφοδιασμό. Το μηχάνημα θα σας ευχαριστήσει. Πρόκειται για ένα σύνθετικό πρόσθετο, είναι αντιγόνο και διορθωτικό citan, λιπαίνει και καθαρίζει το σύστημα καυσίμου. 
    Γενικά, χύνομαι στο σύστημα συνεχώς και μένω πολύ ευχαριστημένος. Όπως κάθε πρόσθετο, ήμουν πολύ δύσπιστος, αλλά με εντίμωσε θετικά όταν έχυσα το WDA για πρώτη φορά στη δεξαμενή.
    Απάντηση
  • @Vancome1995 Sep 25, 2020
    Μέλος
    Δοκιμασα πετρέλαιο Supremium Wynn Η απόδοση φαινόταν πιο ενδιαφέρουσα, ο κινητήρας άρχισε να λειτουργεί ακόμη πιο αθόρυβος (ίσως επιρεάσει σωστά το αθροιστικό αποτέλεσμα). Γενικά, μέχρι στιγμής μόνο θετικές εντυπώσεις από τη χρήση συνθετικών προσθέτων.
    Απάντηση

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να απαντήσουν

Εγκαταστήστε το AUTODOC CLUB app!

Ο προσωπικός διαχειριστής εξόδων του αυτοκινήτου σας, συμβουλές συντήρησης, υπενθυμίσεις για επερχόμενες συναντήσεις και διαστήματα συντήρησης, οδηγίες επισκευής ΚΑΝΤΟ-MΟΝΟΣ-ΣΟΥ- όλα αυτά στο τηλέφωνό σας.

Autodoc CLUB app qr-code
Σάρωση

Για να κατεβάσετε το app:

  • σκανάρετε τον κωδικό QR
  • λήψη από το App Store
  • λήψη από το Google Play
Autodoc CLUB App icon