AUTODOC FORUM / Συζητήσεις για αυτοκίνητα με βάση τη μάρκα / SUBARU / H αιτία του θορύβου στην ανάρτηση Forester II

Επιστροφή στα θέματα

H αιτία του θορύβου στην ανάρτηση Forester II
SUBARU FORESTER (SG)

  • @Χρηστάκης Jun 25, 2020
    Μέλος

    Εμφανίστηκε θόρυβος στην μπροστινή ανάρτηση του SUBARU Forester II, νομίζω ότι αυτό είναι ένα πρόβλημα με τις αρθρώσεις του ακρόμπαρου. Πώς μπορώ να το ελέγξω αυτό;

    Απάντηση

    Ξεκίνησε

    25.06.20

    Τελευταία απάντηση

    25.06.20

    Απαντήσεις

    1

    Προβολές

    222

  • @Αντρέας Βεργόπουλο Jun 25, 2020
    Μέλος

    Είναι ευκολότερο να προσδιοριστεί η δυσλειτουργία των εξαρτημάτων τοποθετώντας το αυτοκίνητο σε μια διάταξη ανύψωσης ή στην οπή ελέγχου. Έτσι έχετε πλήρη πρόσβαση στα στοιχεία ανάρτησης. Μετά από αυτό, θα πρέπει να αξιολογηθεί η κατάσταση των μεντεσέδων των άκρων. Γυρίστε το τιμόνι προς τη σωστή κατεύθυνση και πιέστε τα: εάν υπάρχει κίνηση, τα εξαρτήματα πρέπει να αντικατασταθούν. Επιπλέον, συνιστούμε την επιθεώρηση προστατευτικών ανθήρων. Δεν πρέπει να υπάρχουν ρωγμές ή γρατζουνιές πάνω τους, διαφορετικά βρωμιά, νερό και χημικά θα διαπεράσουν την άρθρωση. Όλα αυτά προκαλούν επιταχυνόμενη φθορά των εξαρτημάτων. Το ίδιο το σχέδιο δεν πρέπει να παραμορφώνεται ή να έχει εκδορές.


    Απάντηση

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να απαντήσουν

Εγκαταστήστε το AUTODOC CLUB app!

Ο προσωπικός διαχειριστής εξόδων του αυτοκινήτου σας, συμβουλές συντήρησης, υπενθυμίσεις για επερχόμενες συναντήσεις και διαστήματα συντήρησης, οδηγίες επισκευής ΚΑΝΤΟ-MΟΝΟΣ-ΣΟΥ- όλα αυτά στο τηλέφωνό σας.

Autodoc CLUB app qr-code
Σάρωση

Για να κατεβάσετε το app:

  • σκανάρετε τον κωδικό QR
  • λήψη από το App Store
  • λήψη από το Google Play
Autodoc CLUB App icon