Τα σχόλια για τον κατασκευαστή WYNN'S
@Whatier
22.09.2020 18:37
Μέλος
Οι φίλοι μου χρησιμοποιούν προιόντα WYNN’S, και είναι πολύ ευχαριστιμένοι και μου πρότειναν. Τι μπορείτε να πείτε για αυτά τα πρόσθετα και τον κατασκευαστή, ο οποίος θα πει τη γνώμη του και ίσως κάποιος θα μοιραστεί το αποτέλεσμα της χρήσης προιόντων
- @Losed199023.09.2020 15:10ΜέλοςΠρόσθετο καυσίμου ντίζελ WYNNS 0.25L Supremium Diesel (κομπλέ). Εξαιρετικό πράγμα, κανένα καυσαερικά καταστάλαγμα. Το καύσιμο ιδανικό, χρισιμοποιώ όλη την ώρα.Ανταλλακτικά WYNN'S για το όχημά σας
Ψάχνετε ανταλλακτικά WYNN'S; Μπορείτε να εξερευνήσετε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών στο κατάστημα του AUTODOC, με προϊόντα κατάλληλα για διάφορες μάρκες και μοντέλα.
Η χρήση ανταλλακτικών που ταιριάζουν στο όχημά σας διευκολύνει την αξιόπιστη λειτουργία και τη σωστή εγκατάσταση. - @Andrephy24.09.2020 18:02ΜέλοςΣυνιστώ να έχετε τη συνήθεια να ρίχνετε wynns WDA πριν από κάθε ανεφοδιασμό. Το μηχάνημα θα σας ευχαριστήσει. Πρόκειται για ένα σύνθετικό πρόσθετο, είναι αντιγόνο και διορθωτικό citan, λιπαίνει και καθαρίζει το σύστημα καυσίμου.Γενικά, χύνομαι στο σύστημα συνεχώς και μένω πολύ ευχαριστημένος. Όπως κάθε πρόσθετο, ήμουν πολύ δύσπιστος, αλλά με εντίμωσε θετικά όταν έχυσα το WDA για πρώτη φορά στη δεξαμενή.
- @Vancome199525.09.2020 18:38ΜέλοςΔοκιμασα πετρέλαιο Supremium Wynn Η απόδοση φαινόταν πιο ενδιαφέρουσα, ο κινητήρας άρχισε να λειτουργεί ακόμη πιο αθόρυβος (ίσως επιρεάσει σωστά το αθροιστικό αποτέλεσμα). Γενικά, μέχρι στιγμής μόνο θετικές εντυπώσεις από τη χρήση συνθετικών προσθέτων.