10 βασικά εργαλεία για επισκευή αυτοκινήτων

10 βασικά εργαλεία για επισκευή αυτοκινήτων

 Το έχετε στο γκαράζ σας; 

  1. Δυναμόκλειδο. Αυτό το εργαλείο εφαρμόζει μια συγκεκριμένη ροπή στα στοιχεία στερέωσης με σπείρωμα. Η χρήση του μειώνει τον κίνδυνο βλάβης του σπειρώματος λόγω υπερβολικής δύναμης.

  2. Γερμανοπολύγωνο κλειδί καστάνιας. Αυτό το εργαλείο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μην χρειάζεται να απομακρυνθεί κατά το ξεβίδωμα και το βίδωμα των στοιχείων στερέωσης. Αυτό σας επιτρέπει να δουλεύετε με βιδωτές αρθρώσεις σε στενούς χώρους.

  3. Γαλλικό κλειδί συνδυασμού. Αυτό έχει ένα ανοιχτό σχήμα U στο ένα άκρο και μία κλειστή κεφαλή στο άλλο. Παρέχει ασφαλές κράτημα στα στοιχεία στερέωσης. Ξεχωρίζει για την απλότητα σχεδίασης και το χαμηλό κόστος του.

  4. Μανέλα κολαούζων. Αυτό το απλό εργαλείο μπορεί να σας βοηθήσει να χειριστείτε τις σφιχτά βιδωμένες αρθρώσεις.

  5. Χρησιμοποιήστε ένα καρυδάκι μύτη. Αυτά είναι κομμάτια που χρησιμοποιούνται στις μανέλες κολαόυζων, στα γερμανοπολύγωνα καστανιάς, κατσαβίδια μπαταρίας και άλλα εργαλεία. Σας επιτρέπουν να βιδώνετε γρήγορα και να ξεβιδώνετε οποιοδήποτε είδος στοχείων στερέωσης με σπείρωμα.

  6. Κατσαβίδι ίσιο. Αυτό το εργαλείο είναι απαραίτητο όταν βίδώνετε ή ξεβιδώνετε στοιχεία στερέωσης με σπείρωμα. Ειδικά αν δεν υπάρχει ηλεκτρικός ή πνευματικός εξοπλισμός. Είναι φθηνό και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο αποθήκευσης.

  7. Σταυροκατσάβιδο. Το εργαλείο αυτό έχει τα ίδια πλεονεκτήματα με το προηγούμενο.

  8. Λαστιχένια ματσόλα. Αυτό το εργαλείο χειρός για την ευθυγράμμιση, τοποθέτηση και αποσυναρμολόγηση εύθραυστων εξαρτημάτων. Χρησιμοποιείται επίσης όταν εργάζεστε με ένα κανονικό ή ξύλινο σκαρπέλο ή άλλα εργαλεία για να μην καταστρέψετε τη λαβή.

  9. Μοχλός τοποθέτησης. Αυτό το εργαλείο σας επιτρέπει να απομακρύνετε μεταλλικά μέρη και κατεστραμμένες κατασκευές. Διατίθεται σε διαφορετικά μεγέθη

  10. Συρματόβουρτσα. Η συρματόβουρτσα χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των μεταλλικών επιφανειών. Με αυτή μπορείτε γρήγορα να αφαιρέσετε την παλιά βαφή, τη σκουριά και τη βρωμιά.
[Total: 0   Average: 0/5]