Επιστροφή στα θέματα

Δεν παίρνει μπροστά
RENAULT Clio III Hatchback (BR0/1, CR0/1)

  • @user_1691329 Jun 26, 2023
    Μέλος
    Καλησπέρα,
    Έχω ένα Renault Clio III του 2008 1.6 αυτόματο με εγκατάσταση υγραερίου. 
    Το αμαξι τα τελευταία δυο χρόνια με έχει ταλαιπωρήσει πολύ και κανένας δεν μπορεί να βρει τι φταίει και θα ήθελα πραγματικά τη βοήθεια σας.
    Το αμαξι ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2021 να μη παίρνει μπροστά, να σβήνει χάνοντας στροφές όταν ήμουν σταματημένος και μετά από υπερθέρμανση του κινητήρα να κουμπώνει τη πρώτη με σκορτσαρισμα. Όχι πάντα, έπαιρνε μπρος με δυσκολία, άλλες φορές με την πρώτη άλλες με την 20η. Τελικά το αμαξι με άφησε και έγινε αλλαγή στο μάτι στροφάλου μετά από έλεγχο σε συνεργείο. 
    Μετά από κάποιους μήνες την άνοιξη του 22 ξεκίνησε πάλι να κάνει τα ίδια προβλήματα. Το πήγα σε μηχανικό και αλλάξαμε σε διάστημα 2 μηνών και μετά από πάμπολλους ελέγχους ξανά μάτι στροφάλου, αντλια βενζινης, μάτι εκκεντροφόρου και 2 πολλαπλασιαστές. Ενώ το αμαξι συνέχιζε μετα από όλες αυτές τις αλλαγές να κάνει το ίδιο ξαφνικά αποφάσισε να μη έχει τίποτα και να είναι σαν καινούργιο. Μεχρι φετος τον Μαιο που άρχισε πάλι να κάνει τα ίδια. 
    Το πήγα ξανά συνεργείο σε τρεια διαφορετικά και μου άλλαξαν ξανά μάτι στρόφαλο ξανά αντλια βενζινης. 
    Σήμερα το αμαξι δεν παίρνει καν μπρος. 
    Προσωπική μου άποψη είναι ότι το πρόβλημα είναι ηλεκτρολογικό. Να ξεκαθαρίσω πως δεν έχει να κάνει με το αέριο ή την βενζίνη και με τα δυο το ίδιο κάνει.
    Έχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει;
    Ευχαριστώ πολύ.
    Απάντηση

    Ξεκίνησε

    26.06.23

    Τελευταία απάντηση

    26.06.23

    Απαντήσεις

    0

    Προβολές

    179

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να απαντήσουν

Εγκαταστήστε το AUTODOC CLUB app!

Ο προσωπικός διαχειριστής εξόδων του αυτοκινήτου σας, συμβουλές συντήρησης, υπενθυμίσεις για επερχόμενες συναντήσεις και διαστήματα συντήρησης, οδηγίες επισκευής ΚΑΝΤΟ-MΟΝΟΣ-ΣΟΥ- όλα αυτά στο τηλέφωνό σας.

Autodoc CLUB app qr-code
Σάρωση

Για να κατεβάσετε το app:

  • σκανάρετε τον κωδικό QR
  • λήψη από το App Store
  • λήψη από το Google Play
Autodoc CLUB App icon