AUTODOC FORUM / Συζητήσεις για ανταλλακτικά με βάση τη μάρκα / DENSO / Τα σχόλια για τον κατασκευαστή DENSO

Επιστροφή στα θέματα

Τα σχόλια για τον κατασκευαστή DENSO

  • @Quould1994 Sep 22, 2020
    Μέλος
    Χαίρεται σε όλους, θέλω να αλλάξω τα μπουζί, ερίξα μια ματιά στο DENSO, πείτε μου ποιος εγκατέστησε τα μπουζιά αυτού του κατασκευαστή, τι μπορείτε να πειτε για την ποιότητα;
    Απάντηση

    Ξεκίνησε

    22.09.20

    Τελευταία απάντηση

    25.09.20

    Απαντήσεις

    3

    Προβολές

    317

  • @Hereemideem92 Sep 23, 2020
    Μέλος
    Αγόρασε μπουζιά Denso λόγω της χαμηλής τιμής τους. Το πρώτο πράγμα που με μπερδεύει ήταν τα διαφορετικά κενά. Πριν από την εγκατάσταση, έπρεπε να ρυθμίσω το σωστό κενό σε κάθε μπουζί. Έψαχνα τα μπουζιά για το αυτοκίνητο σύμφωνα με το κατάλογο, αλλά μετά από 10.000 χιλιόμετρα μου άναψε το Check. Πήγα στο συνεργείο, είπαν ότι φταίνε τα μπουζιά. Μετά την αντικατάσταση τους, το σφάλμα εξαφανίστηκε. Στο συνεργείο  μου είπαν ότι η ποιότητα του Denso είχε μειωθεί.
    Απάντηση
  • @Martled Sep 24, 2020
    Μέλος
    Δεν είχα απογοητεύσεις με το denso. Πήρα ένα w20tt και π’ερασα 40 χιλιάδες και μετά από εμένα οδήγησαν το ίδιο ποσό με ταμπουζιά μου.
    Απάντηση
  • @Padmings Sep 25, 2020
    Μέλος
    Τις προάλλες το αυτοκίνητο δεν ξεκίνησε από την αυτόματη εκκίνηση, μετά από δεύτερη προσπάθια το Accent δουλεψε, αλλά κάπως παράξενα. Τα μπουζιά λειτουργησαν γύρο στα  8000 χλμ, εγκαταστάθηκε το Denso K16TT, αφού τα ξεβιδώσαμε, είδαμε το μαύρο και μπορντό χρώμα των ηλεκτροδίων, προθανώς λόγο βενζίνη χαμηλής ποιότητας. Από το εργοστάσιο είχα μπουζιά Champion, αποφάσισα να τα αγοράσω και να τα βάλω, ο κινητήρας λειτουργεί ξανά σαν ρολόι.
    Απάντηση

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να απαντήσουν

Εγκαταστήστε το AUTODOC CLUB app!

Ο προσωπικός διαχειριστής εξόδων του αυτοκινήτου σας, συμβουλές συντήρησης, υπενθυμίσεις για επερχόμενες συναντήσεις και διαστήματα συντήρησης, οδηγίες επισκευής ΚΑΝΤΟ-MΟΝΟΣ-ΣΟΥ- όλα αυτά στο τηλέφωνό σας.

Autodoc CLUB app qr-code
Σάρωση

Για να κατεβάσετε το app:

  • σκανάρετε τον κωδικό QR
  • λήψη από το App Store
  • λήψη από το Google Play
Autodoc CLUB App icon