Yaris 2023 hybrid TOYOTA YARIS
@user_2579675
30.05.2024 17:53
Μέλος
2023 Ιανουάριος: αγορά yaris hybrid . 1,5 μήνες μετά μπαίνει συνεργείο για αλλαγή βαλβίδας και ψυγείου EGR ( σύμπτωμα: μετά την εκκίνηση έτρεμε όλο το αυτοκίνητο). Πριν 5 μήνες περιπου κι ενώ το αυτοκίνητο κινούνταν στον Κηφισο, χάνει ξαφνικά την ισχύ , δεν ανταποκρίνεται σε πάτημα του γκαζιού και ανάβει ενδεικτικό μήνυμα « visit your dealer”. Την επόμενη το αυτοκίνητο πάει συνεργείο χωρίς να ανάβει κάποια ένδειξη βλάβης . Οι τεχνικοί του συνεργείου δεν εντόπισαν τίποτα πέρα από το γεγονός ότι είχε καταγράφει η ένδειξη χωρίς όμως να μπορούν να προσδιορίσουν το λόγο. Πριν 2 εβδομάδες ανάβει παλι η ενδεικτική λυχνία « visit your dealer». Πάλι συνεργείο το αυτοκίνητο και η βλάβη εντοπίζεται στο χρονισμό της μηχανής!!!!!. Το αυτοκίνητο είναι το δεύτερο που αγοράζω μέσα σε 4 χρόνια. Το προηγούμενο ήταν παλι ένα Toyota Yaris hybrid, το οποίο το πήρα Ιανουάριο 2021 και το έδωσα πίσω το Δεκεμβριο του 2021 καθόσον έπρεπε να αλλάξουν( « προληπτικά» όπως μου είπαν ) short block κινητήρα .
Προσπαθώ να επικοινωνήσω με την Toyota hellas ώστε να δω τι προτίθενται να κάνουν με τη βλάβη. Επιπλέον έχω ζητήσει να μου δωσουν στοιχεία επικοινωνιας με την Toyota Ευρώπης και Ιαπωνίας για να επικοινωνήσω κατευθειαν μαζί τους.
Έχει κανεις να προτείνει κάτι ;;