AUTODOC FORUM / Συζητήσεις για αυτοκίνητα με βάση τη μάρκα / FORD / Σβήσιμο κινητήρα εν κινήσει, και επανεκκίνηση του μετά 45 λεπτά της ώρας.

Επιστροφή στα θέματα

Σβήσιμο κινητήρα εν κινήσει, και επανεκκίνηση του μετά 45 λεπτά της ώρας.
FORD Escort V Hatchback (AAL, ABL)

  • PEUGEOT EXPERT Box (VF3A_, VF3U_, VF3X_) 2.0 HDi 120
    @user_1729995 Jul 12, 2023
    Μέλος
    Μετά από λεπτομερή έλεγχο σε αντλία βενζίνης, σε ρελέ αντλίας ,σε αισθητήρα θερμοκρασίας, στον πίνακα ασφαλειών και ρελέ, και αφού όλα βρέθηκαν ΟΚ, υπό τον φόβο του να μην ξαναμείνω στον δρόμο, συνέδεσα ένα καλώδιο πάνω στο πηνείο του ρελέ της αντλιας βενζίνης έτσι ώστε να ενεργοποιώ την αντλία (BY PASS) χειροκίνητα. Αυτή λοιπόν η απώλεια της εντολής (TRIGER) πρός το ρελέ τροφοδοσίας, γίνεται μετά από αρκετή ώρα λειτουργίας του κινητήρα με κανονική ένδειξη του οργάνου θερμοκρασίας. Καί τις δύο φορές που συνέβει το σβήσιμο του κινητήρα η εξωτερική θερμοκρασία λόγω καλοκαιριού ήταν γύρω στους 30ο κελσίου. Μετά από αυτά , και διότι θέλω να βρώ την αιτία που δημιουργεί το σβήσιμο του κινητήρα, η σκέψη μου οδηγήται στον εγκέφαλο διαχείρησης του κινητήρα. Επειδή όμως όταν παρουσιάζεται η βλάβη, στο ταμπλο του αυτοκινήτου δεν ανάβει το λαμπάκι ένδειξης βλάβης και όλες οι ενδείξεις είναι κανονικές , αναρωτιέμαι εάν το κομπιουτερ της FORD θα μπορέσει να αναγνωρίσει την βλάβη και πιθανώς την κακή λειτουργεία του εγκεφάλου. Θα ήθελα να διαβάσω γνώμες από άλλα μέλη του forum.
    Απάντηση

    Ξεκίνησε

    12.07.23

    Τελευταία απάντηση

    12.07.23

    Απαντήσεις

    0

    Προβολές

    134

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να απαντήσουν

Εγκαταστήστε το AUTODOC CLUB app!

Ο προσωπικός διαχειριστής εξόδων του αυτοκινήτου σας, συμβουλές συντήρησης, υπενθυμίσεις για επερχόμενες συναντήσεις και διαστήματα συντήρησης, οδηγίες επισκευής ΚΑΝΤΟ-MΟΝΟΣ-ΣΟΥ- όλα αυτά στο τηλέφωνό σας.

Autodoc CLUB app qr-code
Σάρωση

Για να κατεβάσετε το app:

  • σκανάρετε τον κωδικό QR
  • λήψη από το App Store
  • λήψη από το Google Play
Autodoc CLUB App icon