Επιστροφή στα θέματα

“gearbox fault”
CITROËN

  • @ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ Jan 10, 2022
    Μέλος
    Καλησπέρα και καλή χρονιά!
    Σε αμάξι ημιαυτόματο citroen c3 (θα σας πω περαιτέρω πληροφορίες αν βρεθεί κάποιος να μου απαντήσει), εκεί που είμαι κανονικά εν κινήσει και έχω  απλά σταματήσει σε STOP για να ελέγξω και να περάσω, ξαφνικά το αμάξι κάνει ένα ”πήδημα” μισό μέτρο μπροστά και βγάζει ένδειξη ”fault gearbox”. Το σβήνω και δεν το ξανακάνει. Μετά από λίγο το ξανακάνει έντονα και με τα πολλά το παρκάραμε. Την επόμενη ημέρα δεν το έκανε, ήταν ΟΚ.
    Εν τω μεταξύ το ίδιο πράγμα είχε επαναληφθεί άλλη μια φορά πριν αρκετό καιρό. Εκεί που ήταν σταματημένο το αμάξι για πλύσιμο σε συνεργείο και πάω να βάλω μπροστά το έκανε. Έσβησα μηχανή, μετά ήταν οκ και το έκανε ξανά μετά από  κάνα 2μηνο.
    Σήμερα πριν ξεκινήσω μου έβγαλε την ένδειξη με το gearbox και φοβήθηκα να το πάρω γιατί είμαι και νέα οδηγός και είναι επικίνδυνο μη πέσω σε κάνα αμάξι μπροστά.
    Πείτε μου γνώμες ???
    Ευχαριστώ!

    Απάντηση

    Ξεκίνησε

    10.01.22

    Τελευταία απάντηση

    10.01.22

    Απαντήσεις

    0

    Προβολές

    381

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να απαντήσουν

Εγκαταστήστε το AUTODOC CLUB app!

Ο προσωπικός διαχειριστής εξόδων του αυτοκινήτου σας, συμβουλές συντήρησης, υπενθυμίσεις για επερχόμενες συναντήσεις και διαστήματα συντήρησης, οδηγίες επισκευής ΚΑΝΤΟ-MΟΝΟΣ-ΣΟΥ- όλα αυτά στο τηλέφωνό σας.

Autodoc CLUB app qr-code
Σάρωση

Για να κατεβάσετε το app:

  • σκανάρετε τον κωδικό QR
  • λήψη από το App Store
  • λήψη από το Google Play
Autodoc CLUB App icon