AUTODOC FORUM / Συζητήσεις για αυτοκίνητα με βάση τη μάρκα / ROVER / Το πλίσιμο του κινητήρα και η καθαρότητα του χώρου του κινητήρα.

Επιστροφή στα θέματα

Το πλίσιμο του κινητήρα και η καθαρότητα του χώρου του κινητήρα.
ROVER 75 (RJ)

  • @Γιώργος Jun 25, 2020
    Μέλος

    Θέλω να πλύνω τον χώρο του κινητήρα στο ROVER 75 (RJ). Τι πρέπει να προσέχω και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνω αυτό;

    Απάντηση

    Ξεκίνησε

    25.06.20

    Τελευταία απάντηση

    25.06.20

    Απαντήσεις

    1

    Προβολές

    315

  • @Ρέμος Jun 25, 2020
    Μέλος

    Πριν πιάσετε ένα κάδο και ένα σφουγγάρη, είναι απαραίτητο να απομονώσετε πλήρως με μια ταινία κάλυψης όλους τους συνδέσμους και τα συγκροτήματα που απαγορεύεται να μουσκέψουν. Επίσης, σφραγίστε το κιβώτιο φίλτρου αέρα για να αποτρέψετε την είσοδο νερού στους κυλίνδρους υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Θερμαίνεστε λίγο τον κινητήρα – η βρωμιά θα είναι πιο πιθανό να απομακρυνθεί από το θερμό μέταλλο. Να αφαιρεθεί το αρνητικό κύκλωμα από την μπαταρία και καλύψουμε την μπαταρία με πλαστικό. Αφού ολοκληρώσετε όλες τις παραπάνω μηχανικές διαδικασίες, μπορείτε να προχωρήσετε απευθείας στις διαδικασίες πλυσήματος.

    Απάντηση

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να απαντήσουν

Εγκαταστήστε το AUTODOC CLUB app!

Ο προσωπικός διαχειριστής εξόδων του αυτοκινήτου σας, συμβουλές συντήρησης, υπενθυμίσεις για επερχόμενες συναντήσεις και διαστήματα συντήρησης, οδηγίες επισκευής ΚΑΝΤΟ-MΟΝΟΣ-ΣΟΥ- όλα αυτά στο τηλέφωνό σας.

Autodoc CLUB app qr-code
Σάρωση

Για να κατεβάσετε το app:

  • σκανάρετε τον κωδικό QR
  • λήψη από το App Store
  • λήψη από το Google Play
Autodoc CLUB App icon