SEAT οδηγίες επισκευής

SEAT εγχειρίδια επισκευής και βίντεο με οδηγίες

Μάρκα
Μοντέλο
Κατηγορία ανταλλακτικών αυτοκινήτου
Eπισκευή για SEAT Κάν’το-Μόνος-Σου

SEAT εγχειρίδια συντήρησης και επισκευής με απεικονίσεις

Eπισκευή για SEAT Κάν’το-Μόνος-Σου

SEAT Βίντεο με οδηγίες

 • Οδηγός επισκευής SEAT online
  Πώς αντικαθιστούμε μπουζί σε SEAT IBIZA 3 6L [ΟΔΗΓΊΕΣ AUTODOC]
 • SEAT επισκευη αυτοκινητου βίντεο
  Πώς αντικαθιστούμε πολλαπλασιαστής σε SEAT IBIZA 3 6L [ΟΔΗΓΊΕΣ AUTODOC]
 • Εγχειριδιο κατοχου SEAT
  Πώς αντικαθιστούμε φίλτρο λαδιού και λάδι κινητήρα σε SEAT IBIZA 3 6L [ΟΔΗΓΊΕΣ AUTODOC]
 • Συντήρηση SEAT: δωρεάν εκπαιδευτικό βίντεο
  Πώς αντικαθιστούμε φίλτρο αέρα σε SEAT IBIZA 3 6L [ΟΔΗΓΊΕΣ AUTODOC]
Δυστυχώς, τα εγχειρίδια για τα οποία ενδιαφέρεστε δεν είναι ακόμη διαθέσιμα
Παρακαλούμε, ορίστε το μοντέλο του αυτοκινήτου σας και συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα, αναφέροντας ποια εγχειρίδια επιθυμείτε να λάβετε. Θα σας ενημερώσουμε με email μόλις θα είναι έτοιμα. Αν ενδιαφέρεστε για πολλά εγχειρίδια για διάφορα αυτοκίνητα, παρακαλούμε πείτε το μας στο σχόλιό σας.
Ημερολόγιο συντήρησης οχήματος
Τι- πότε -πώς να επισκευάσετε για να διαχειριστείτε τα έξοδα αυτοκινήτου σας
Εγκαταστήστε το AUTODOC CLUB app!
Ο προσωπικός διαχειριστής εξόδων του αυτοκινήτου σας, συμβουλές συντήρησης, υπενθυμίσεις για επερχόμενες συναντήσεις και διαστήματα συντήρησης, οδηγίες επισκευής ΚΑΝΤΟ-MΟΝΟΣ-ΣΟΥ- όλα αυτά στο τηλέφωνό σας.
Google Play AUTODOC CLUB app
App Store AUTODOC CLUB app
SEAT οδηγίες: κωδικό QR AUTODOC CLUB app
Σάρωση

Για να κατεβάσετε το app:

 • - σκανάρετε τον κωδικό QR
 • - λήψη από το App Store
 • - λήψη από το Google Play
Online SEAT εγχειρίδια επισκευής αυτοκινήτων
Συμβουλές και κόλπα για το SEAT
Εμφάνιση περισσότερων
 • SEAT εγχειρίδια επισκευής και συντήρησης
  Πώς να φτιάξετε την ανάρτηση όταν κοπανάει και τρίζει | AUTODOC
 • SEAT εγχειρίδια επισκευής και συντήρησης
  Θόρυβοι κάτω από το καπό τους οποίους δεν θα πρέπει να αγνοήσετε | AUTODOC
 • SEAT εγχειρίδια επισκευής και συντήρησης
  Οι 3 Πιο Κοινοί Λόγοι Για Τους Οποίους Δεν Παίρνει Μπροστά Ένα Αυτοκίνητο | AUTODOC
 • SEAT εγχειρίδια επισκευής και συντήρησης
  Κάντο-Μόνος-Σου συντήρηση αυτοκινήτου: πώς καθαρίζουμε το σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου

Πώς θα επισκευάσετε το SEAT σας μόνοι σας: συνηθέστερες δυσλειτουργίες

Ένα από τα βασικά προτερήματα των αυτοκινήτων της SEAT, είναι η ευκολία της συντήρησής τους. Τα ανταλλακτικά τους πωλούνται σχετικά οικονομικά, από οποιοδήποτε κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Επίσης, πλήθος βλαβών, έχουν τη δυνατότητα να επισκευαστούν κι από εσάς τους ίδιους, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κάνετε οικονομία χρημάτων στις υπηρεσίες των συνεργείων. Έστω κι αν είστε αρχάριοι, θα μπορέσετε να κάνετε τις εργασίες συντήρησης, λαμβάνοντας βοήθεια από τα βήμα προς βήμα βίντεο με οδηγίες για την επισκευή των SEAT του AUTODOC Club.

Κινητήρας

Οι ιδιοκτήτες SEAT Cordoba με κινητήρα MPI 12V με κυβισμό 1,2 λίτρα, έχουν συχνά παράπονα για την ύπαρξη μεταλλικών χτυπημάτων στο χώρο του κινητήρα, κυρίως όταν κάνουν ψυχρή εκκίνηση του κινητήρα. Σε κάποιες περιπτώσεις, επίσης, ο κινητήρας δεν παίρνει καν μπροστά. Το πρόβλημα ξεκινά από τη δυσλειτουργία του τεντωτήρα του ιμάντα χρονισμού και στον μη ικανό σχεδιασμό του οδηγού του. Για να διορθωθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα, απαιτείται η τοποθέτηση καινούριου τεντωτήρα και μεγαλύτερου σε μήκος οδηγού. Σε αυτή τη διαδικασία, θα λάβετε βοήθεια από το εικονογραφημένο εγχειρίδιο επισκευής SEAT σε μορφή PDF.

Ο υπερσυμπιεστής των μοντέλων SEAT Leon 1M, Arosa 6H, Ibiza 6K, Alhambra 7V και 7M, σπάει πρόωρα, γεγονός που επιφέρει μείωση της ισχύος του κινητήρα, ρεταρίσματα κατά τη λειτουργία του, υπερβολικό καπνό από την εξάτμιση και μειωμένη δυναμική απόδοση. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τη μη σωστή λειτουργία του συγκεκριμένου τμήματος. Κάποιες από αυτές μπορείτε να τις επισκευάσετε και από μόνοι σας στο σπίτι σας. Έχετε τη δυνατότητα, παραδείγματος χάρη, να ελέγξετε και να καθαρίσετε ή να αλλάξετε, όταν χρειάζεται, το φίλτρο αέρα, τον αισθητήρα MAF και την πολλαπλή εισαγωγή του υπερσυμπιεστή. Να τσεκάρετε τη στεγανότητα της γραμμής καυσίμου και να επισκευάσετε τυχόν διαρροές. Οι συστάσεις και τα βίντεο με τις οδηγίες μας, θα σας προσφέρουν βοήθεια για τη σωστή εκτέλεση των συγκεκριμένων εργασιών.

Συμπλέκτης

Ο συμπλέκτης του SEAT Alhambra 7V ενδέχεται να αρχίσει να πατινάρει. Το συγκεκριμένο πρόβλημα προκύπτει, συνήθως, από την απώλεια στεγανότητας της αντλίας απελευθέρωσης του συμπλέκτη. Για να επισκευαστεί η βλάβη, απαιτείται η από κοινού αντικατάσταση του ρουλεμάν απελευθέρωσης και του συγκροτήματος του συμπλέκτη. Ακολουθήστε το βήμα προς βήμα εγχειρίδιο επισκευής και συντήρησης για SEAT και κάντε την αντικατάσταση μόνοι σας, δίχως να λάβετε βοήθεια από ειδικούς.

Αμάξωμα

Στα μοντέλα SEAT Ibiza και SEAT Cordoba, ενδέχεται να ακουστούν θόρυβοι από τα σημεία των εμπρόσθιων θυρών. Για να λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα, απαιτείται να σφίξετε όσο το δυνατόν πιο σφιχτά τα περιβλήματα των καθρεπτών στο αμάξωμα του αυτοκινήτου. Σε κάποιες περιπτώσεις, αρκεί απλά να μεγαλώσετε την τρύπα στο πάνελ της πόρτας με τη χρήση μιας μυτερής λίμας. Μην ξεχνάτε πως το σημείο θα πρέπει να περαστεί με κάποια ανθεκτική στη διάβρωση ένωση. Έχετε τη δυνατότητα να βρείτε πιο πολλές πληροφορίες όσον αφορά στους τρόπους επιδιόρθωσης των προβλημάτων του αυτοκινήτου, στο Κάν’το-Μόνος-Σου εγχειρίδιο επισκευής και συντήρησης για SEAT που έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν.

Κατάλογος Εγχειριδίων AUTODOC CLUB